Met je Ziel in de Klei

Herken je het gevoel dat er soms iets in de weg lijkt te zitten om voluit te leven? Een verlangen dat er meer is dan je nu ervaart? Wil jij stappen zetten om de weg vrij te maken naar een betekenisvol leven?

En gun jij jezelf een paar dagen rust en tijd om te ontspannen en tegelijkertijd ook te verdiepen? Dan is wellicht de 2-daagse Met je Ziel in de Klei iets voor jou. Een intensief 2-daags programma, inclusief overnachting, op een rustgevende en inspirerende plek.

Met je Ziel in de Klei is voor iedereen die verlangt naar een betekenisvol leven, elke dag weer. Bedoeld voor mensen die verlangen om vanuit een sterk bewustzijn te leven, sterker willen weten en voelen wat zij hun omgeving te bieden hebben en er tegenaan lopen om dit elke dag weer opnieuw in de wereld te zetten. In hun rol als ouder, als professional, als partner, als vriend, als kind.

We gaan samen op zoek naar wat er voor jou nodig is om meer zingeving te ervaren. Je zult voelen wat jou nog in de weg staat om jouw verlangen in de wereld te zetten. Door de belemmeringen waar te nemen, te erkennen en los te laten, ontstaat er ruimte voor jouw grootste potentieel. Door in contact te komen met jouw potentieel, wordt de weg vrij gemaakt naar een vervuld en betekenisvol leven.

Spreekt bovenstaande je aan op dit moment in je leven? En sta je er voor open samen met een kleine groep (6-8) mensen met gelijke behoefte te werken met je onderbewuste, met je gevoel, met jouw innerlijk weten, met jouw belemmeringen, maar ook met jouw grootste potentieel, dan kan deze retraite jou wellicht een stap verder helpen.

Ik begeleid deze 2-daagse samen met Aline Staal, een van mijn partners.

“Twijfel wordt uit denken geboren. In voelen vind je antwoord”, Patrick Mundus

Vragen? Laat het me weten!