Partners

Aline Staal

Ik geloof dat je vrijheid ervaart wanneer je in staat bent om eigen keuzes te maken. Keuzes die in jou hun oorsprong vinden en niet ontstaan zijn door invloed vanuit de omgeving. Je zult de weg moeten vinden naar jouw kern. En misschien wel het spannendst, waar je naar verlangt ook gaan dóen: erkennen wie je bent en dat ook uitdragen.

Wat mij betreft is de enige weg om hier te komen de bereidheid om naar jezelf te durven kijken. Als coach laat ik mensen inzien dat ze aan het roer van hun eigen (werkende) leven kunnen staan. Ik sta hierbij in echt contact, ben betrokken en luister. Ik schroom niet te benoemen wat ik zie, mét behoud van veiligheid en vertrouwen.

Ik heb een achtergrond in psychologie, ervaring in de werving & selectie. Via een coachopleiding terechtgekomen bij het netwerk van TalentFirst. De laatste 5 jaar werkzaam als zelfstandig coach en trainer binnen organisaties. Aan de hand van leiderschapsprogramma’s en individuele trajecten begeleid ik professionals bij het creëren van meer regie op hun eigen leven.

Nienke Prein

Ik geloof dat als je liefde in jezelf kunt vinden, er ruimte ontstaat. Ruimte voor jezelf, voor je eigen weg en voor verbinding met de ander en de wereld om je heen.

Als coach en trainer help ik mensen het zicht in zichzelf te vergroten, blokkades te zien, vergeten eigenschappen te ontdekken en daar contact mee te maken. Ik begeleid mensen in contact te komen met hun eigen pad en in hun kracht te gaan staan. Dit brengt vrijheid, voldoening en toegang tot waar potentieel. Ik combineer daarbij diepgang met resultaat, ben sensitief, confronteer doelgericht en blijf in verbinding.

In mijn werk maak ik gebruik van mijn 12 jaar ervaring in internationale Leadership Development-rollen binnen een gerenommeerd internationaal familiebedrijf en diverse onderdelen van ING. Ik heb verschillende relevante opleidingen gevolgd, waaronder de jaaropleiding en verdieping bij School voor Coaching, Leergang HR Strategie, Systemisch werk en Voice Dialogue.

Tineke Stek

Onder de oppervlakte speelt vaak heel veel. Bij mensen, in teams, in organisaties. De inzichten en krachten die daar klaar liggen zijn de basis voor groei. Deze zijn echter vaak verstopt onder patronen die we in ons leven ontwikkelen ter bescherming van onszelf. Deze mechanismen bloot leggen, inzichten naar de oppervlakte brengen, een nieuw licht schijnen op bestaande zaken en de onderste steen boven krijgen. Dat is wat ik graag doe. Individuen, teams en organisaties helpen hierdoor vrijer en wendbaarder te worden. Ik luister, kijk, onderzoek, ondersteun, confronteer en denk mee, maar analyseer ook scherp. En ik geef niet op wanneer het ingewikkeld wordt. Ik voel me dankbaar voor alle kennis die ik daarover tijdens mijn studie psychologie en vervolgopleidingen heb vergaard, de jaren van zelf leren in verschillende, ook leidinggevende functies in het bedrijfsleven en mijn ervaring als coach, trainer en therapeut. Met veel plezier gebruik ik deze kennis en inzichten in het ontwerpen van leiderschapsprogramma’s, het begeleiden van individuen met hele uiteenlopende vragen en in mijn relatietherapiepraktijk.