Over Mij

Ik ben geboren en getogen in Brabant en opgegroeid in een ondernemersfamilie. Dit heeft mij al jong geleerd om verantwoordelijkheid te nemen, klantgericht te denken en handelen, hard te werken en flexibel te zijn. Vrijheid en vrij voelen is voor mij essentieel.

In combinatie met de plek van oudste kind in het gezin en een aanleg om gevoeligheden gemakkelijk op te pakken een uitdagende mix van eigenschappen, voelde ik al vroeg de behoefte om heel bewust tijd en energie te steken in mijn persoonlijke groei.

Al vanaf mijn eerste werkende rol, ben ik altijd op zoek gegaan naar de ruimte in mijzelf om te verbeteren, om nog meer mijzelf te kunnen zijn en het beste van mijzelf te kunnen geven in werk, moederschap, partnerschap en vriendschap. Anderen bij dat proces helpen in combinatie met het ondernemerschap blijkt voor mij de ultieme combinatie.

Ik besteed mijn werkuren met heel veel liefde aan het coachen en begeleiden van individuen die een stap willen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. En ik ontwikkel programma’s en trajecten die daartoe bijdragen. Lees hierover meer bij Mijn Aanbod.

Het geeft mij energie en voldoening om te werken met managers, ondernemers, vakvrouwen- en mannen die iets willen creëren, achterlaten en betekenen. Hen in contact brengen met hun grote creërende kracht en potentie is iets wat mij nooit verveelt.

Daarnaast en bovenal ben ik getrouwd met Hans en moeder van 3 jongens (Raf van 14, Tijn van 12 en Sep van 9). Ik geniet van wonen in het inspirerende, culturele en gezellige Amsterdam. In de zomer ben ik veel te vinden bij ons huisje op het strand. Daar ervaar ik rust en ruimte voor oprechte aandacht voor mijn gezin en voor mijzelf. Yoga en meditatie helpen mij daar ook bij. Het bezoeken van mooie plekken op de wereld doen mij beseffen hoe dankbaar ik ben voor alles wat er is.

Het bezoeken van mooie plekken op de wereld doen mij beseffen hoe dankbaar ik ben voor alles wat er is.

Mijn Professionele Achtergrond

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik via een general management traineeship bij Ahold het HR vak ingerold. Al heel vroeg in mijn loopbaan besefte ik dat het succes van organisaties afhangt van de mensen die er werken. Ik wilde bijdragen aan het creëren van een inspirerende, ontwikkelgerichte en veilige werkomgeving, zodat talent van medewerkers en daarmee de organisatie tot volledig bloei konden komen.

Na 11 jaar koos ik de weg van het ondernemerschap. Als coach en trainer vond ik de verdieping in ontwikkeling die ik zocht en vond ik mijn ideale vrijheid om te kunnen werken en creëren.

Ik heb 7 jaar met heel veel bevlogenheid in het netwerk van TalentFirst leiderschapsprogramma’s en (team)coachtrajecten bij mooie corporate klanten mogen ontwikkelen en begeleiden.

Sinds eind 2017 is er voor mij een nieuwe fase gestart. Ik vervolg mijn werk als coach en trainer in een nog vrijere vorm en toch nog steeds intensief samenwerkend met een hele mooie club professionele en fijne collega-coaches en trainers.

Vragen? Laat het me weten!